Castane coapte

de claudiaO in Aperitive / Garnituri, 3 Oct 2016 | 5962 vizualizari

 

Pentru ca am strans cu Edi cateva castane comestibile, trebuia sa vedem si ce gust au; ASA ca am google-it putintel si am gasit niste explicatii demne de un master chef - Adi Hadean. Cum el povestea despre castane coapte pe plita si cum noi nu avem decat aragaz, am folosit cuptorul.

 

INGREDIENTE

  • 250 g castane comestibile adunate cu multa truda :)
  • Putina sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castane coapte:

Msi intai ma crestat castanele in 3 locuri cu un cutit ascutit ca sa nu pocneasca de la caldura. Apoi am scos o tava in care am asezat toate castanele. Le-am stropit cu APA si le-am DAT la cuptor. Din cand in cand mai amestecam in ele si mai stropeam Putin cu APA. Tot ASA pana au prins  o nuanta usor aurie. Dupa CE le-am scos din cuptor am presarat sare. Le-am decojit si le-am servit. Au iesit usor cam tari, dar gustoase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Castane coapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Bunica 1

03.10.2016, 12:08

La Târgul de Crăciun mănânc castane coapte

MotanLaOale 1

03.10.2016, 12:46

bune bune

Rahela Velicu 1

03.10.2016, 15:20

super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]