Castane coapte si dovleac copt la cuptor

de MIUTA in Dulciuri, 28 Oct 2011 | 8409 vizualizari

 

Aici nu este vorba de o reteta speciala.E ceva simplu ce ne aminteste de copilarie si ne parfumeaza bucataria cu amintiri dulci si colorate de toamna.
Va invit cu drag la o portie de castane si dovleac si la o poveste cu amintiri dragi din copilarie.

 

INGREDIENTE

  • castane
  • dovleac
  • sare
  • zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castane coapte si dovleac copt la cuptor:

Castanele se cresteaza pe o parte cu cutitul.Se tin o ora in apa cu putina sare.

Dovleacul se taie felioare mai subtiri(nu foarte subtiri) si se presara cu zahar.

Am pus intr-o tava hartie de copt si am asezat intr-o parte castanele si in cealalta parte dovleacul.

Am pus tava la cuptor si am lasat-o 30 minute la foc potrivit spre mare.

Dupa 30 minute am scos castanele din tava si am lasat dovleacul inca 30 minute la cuptor.

Castanele le-am acoperit cu un prosop ud si le-am lasat pana am scos dovleacul din cuptor.

Castanele le-am decojit foarte usor si le-am servit cu placere alaturi de dovleac copt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Castane coapte si dovleac copt la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert piure de castane - eternul feminin