Neavand cuptor am facut la cuptor cu halogen,a iesit tare bun
Pentru marinarea carnii:
Peste carne de pun condimentele,uleiul de masline si vinul rosu.Se lasa la marinat 24 ore in frigider intr-un vas acoperit.
Intr-o tigaie punem bucatiile de carne cateva minute pe fiecare parte.
Se scot se pun intr-o tava ,se pune putina apa si se dau la cuptor la 200 de grade pentru 20 minute.
In tigaia in carne am prajit carnea punem putin ulei de masline,ceapa rosie taiat solzisori,sosul de la marinare carnii si rosiile cuburi.Se acopera cu un capac si se lasa putin pe foc.
Sosul format se pune cu grija peste carnea din cuptor si se lasa cam inca 20 minute.
Spre final se adauga usturoiul taiat marunt,se mai lasa inca 10-15 minute pana cand carnea este facuta bine.Daca este nevoie se completeaza cu putina apa.
Se serveste cu garnitura de cous-cous si muraturi