Ceafa de porc la cuptor cu sos de rosii si usturoi

de lucy2002 in Porc, 1 Feb 2020 | 5923 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 felii de ceafa de porc
  • 200 ml suc de rosii
  • 100 ml ulei
  • 150 ml apa
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la cuptor cu sos de rosii si usturoi:

Condimentam feliile de carne cu sare si piper.

Se curata usturoiul si se piseaza sau se da pe razatoarea mica.

Peste usturoi adugam sare si putin ulei si amestecam bine. Treptat adaugam restul de ulei apoi, adaugam sucul de rosii, apa si amestecam bine. Avem sosul gata.

Intr-un vas termorezistent adaugam jumatate din sos apoi punem feliile de ceafa condimentate iar deasupra adaugam restul de sos, acoperim vasul cu folie de aluminiu si-l dam la cuptorul preincalzit la o temperatura de 200grade pentru o ora pana cand este patrunsa carnea. Scoatem folia de aluminiu si mai lasam 10 minute la cuptor.

Ca garnitura noi am folosit fasolea verde, voi puteti folosi garnitura preferata.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

puteti folosi ce condimente va plac voua

2

in loc de rosii se poate folosi suc de rosii sau bulion

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la cuptor cu sos de rosii si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]