Ceafa de porc la tava

de AdriiAdi in Porc, 20 Feb 2013 | 5301 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati de carne de porc
  • 1.2 kg cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • ulei
  • sare
  • piper
  • condiment special
  • putina boia iute
  • 100 ml vin sau apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la tava:

Transezi carnea . O condimentezi si o lasi la marinat pana pregatesti cartofii.

Acestia din urma ii cureti de coaja si ii tai *(in ce forma vrei ) morcovul si ceapa de asemenea solzisori.

Asezi cartofiI, morcovii si ceapa solzisori ,stropesti cu ulei si condimente iar apoi asezi carnea un pic crestata daca e nevoie.
Se gateste foarte repede si la cuptor cam 30-35 nim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la cuptor