Ceafa de porc Santana a la Sidy

de Panacris in Porc, 29 Sep 2012 | 4463 vizualizari

 

Sidy, multumesc ptr idee. Super combinatie!:-*

 

INGREDIENTE

  • ceafa de porc fara os 6 bucati,
  • condimente friptura ( boia de ardei dulce, chimen praf, coriandru praf, sare iodata, cimbru uscat, curry praf) 2 lingurite,
  • vin alb demisec 300 ml,
  • capere murate 2 linguri,
  • piper boabe colorat (negru, verde, alb si rosu) 2 lingurite,
  • ardei kapia 2 bucati,
  • ulei de masline 2 linguri
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc Santana a la Sidy:

Bucatile de ceafa se presara freaca cu lei de masline, se preasara condimentele, apoi se prajesc pe gratarul incins. Eu recunosc ca am folosit tigaia Doubleta;). Dupa ce fripturile, s-a rumenit pe ambele parti, se adauga vinul, caperele, piperul colorat si ardeiul kapia taiat marunt. Se lasa la gatit cca. 15 minute, acoperit la foc mediu. Se serveste ca atare sau cu diferite garnituri. Noi am servit cu cartofi piure, sos de ciuperci si salata de sfecla;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc Santana a la Sidy" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc cu carnati ,cartofi si bere la cuptor