Ceapa murata cu rozmarin

de lia maria in Conserve, 20 Sep 2010 | 9841 vizualizari

 

O conserva pentru iarna, usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • Ceapa marunta
  • hrean
  • Otet
  • Zahar
  • Pikant fix –dulce-acrisor
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceapa murata cu rozmarin:

Se curata ceapa si se spala. La fel curatam, spalam si taiem in felii, hreanul.Pregatim lichidul, conform instructiunilor de pe plic. In borcane de 800g, bine spalate si uscate, indesam ceapa, cu grija sa nu se sparga dar sa intre cat mai multe bucati. Punem in fiecare borcan cate 2-3 felii de hrean, iar deasupra cate o crenguta de rozmarin proaspat. Turnam lichid peste si capsam.

Vom avea la iarna, o cepa murata cu o aroma aparte, pe care o servim ca muratura, dar o putem folosi  si ca décor pentru preparatele culinare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceapa murata cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]