Chec frantuzesc

de ianculubita in Dulciuri, 30 Oct 2011 | 12874 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6oua
  • 250g unt
  • 90ml lapte
  • 300g faina
  • 300g zahar
  • 1lamaie verde
  • 2lingurite apa de floare de portocal
  • 2lingurite esenta de lamaie
  • 2linguri cacao
  • 1praf de copt,sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec frantuzesc:

Se face o crema fina din unt si zahar,se adauga ouale pe rand apoi faina amestecata cu praful de copt si sare;

se imparte compozitia in doua boluri iar unul se amesteca cacao dizolvata in lapte si floare de portocal iar in al doi-lea,coaja de lamaie si esenta;

cele doua compozitii se pun pe rand in tava unsa si tapetata sau cu hartie de copt si se tine la cuptor 40min;

dupa ce s-a racit se pudreaza cu zahar;

este un chec foarte pufos si parfumat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec frantuzesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

ianculubita 1

31.10.2011, 07:54

Apa de floare de portocal,de trandafir,de iasomie si de violete,le-am adus din Franta si-si asteapta randul la retete.

LUK 1

31.10.2011, 09:32

super bun

Cris2711 1

31.10.2011, 11:48

O la la

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salam de bicuiti cu fructe Kaki