Chec Zebra

de Giana in Prajituri, 15 Mai 2014 | 9532 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 200 g faina
  • 200 g zahar
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • 4 linguri ulei
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1 praf de sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec Zebra:

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, se adauga zaharul si se mixeaza pana devine ca o bezea. Galbenusurile se bat cu ulei, dupa care se adauga in ploaie faina, praful de copt si zaharul vanilat. La sfarsit se adauga albusurile si se amesteca usor cu o spatula pana se omogenizeaza compozitia.

Aluatul se imparte in doua parti egale, o parte se amesteca cu cacao.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se toarna cu lingura din ambele compozitii, una peste alta.

Se introduce tava in cuptorul incins la 180` si se coace aprox 30 de minute pana trece testul cu scobitoarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec Zebra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec zebra