Cheesecake cu fructe de padure

de sunrisseee in Prajituri, 6 Feb 2013 | 16823 vizualizari

 

O reteta usor de facut si de mare efect!

 

INGREDIENTE

  • 250g branza Philadelphia
  • 1 plic gelatina
  • 200g frisca lichida
  • 200g biscuiti Picnic
  • 100g unt topit
  • 80g zahar
  • 100g fructe de padure
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu fructe de padure:

Se piseaza biscuitii,se adauga untul topit si se amesteca bine pana cand se formeaza un aluat omogen care se pune intr-o tava cu peretii detasabili,presand foarte bine aluatul.

50g de frisca lichida se pune pe foc impreuna cu 80g zahar si se lasa pana da in primul clocot,se adauga pliculetul de gelatina dizolvat in 3-4 linguri de apa rece si se amesteca bine.

Restul de frisca(150g) se bate cu mixerul pana cand se intareste,se adauga apoi branza philadelphia si frisca lichida amestecata cu gelatina.Compozitia obtinuta se adauga peste blatul de biscuiti si se lasa la frigider pentru 2-3ore pana cand se intareste.

Intre timp se pregateste sosul de fructe de padure.Intr-o tigaie se adauga fructele de padure impreuna cu 3-4linguri de zahar si putina zeama de lamaie.Se lasa pe foc pana cand sucul de la fructe se ingroasa.

Cand cheesecake-ul este gata se scoate peretele detasabil al tavii si se toarna deasupra sosul de fructe de padure.ENJOY!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu ricotta si ciocolata