Cheesecake cu jeleu de struguri

de Lau in Dulciuri, 18 Iul 2015 | 7035 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g biscuiti
  • 150 g unt topit
  • Umplutura
  • 500 g branza de vaci
  • 200 g frisca
  • esenta de vanilie
  • 150 g zahar pudra
  • 1 plic gelatina
  • Jeleu de struguri
  • 300 g compot de struguri
  • 1 plic gelatina
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu jeleu de struguri:

Maruntim biscuiti cu ajutorul blenderului,peste ei adaugam untul topit si amestecam pana ce biscuiti abosrb untul,

Tapetam o tava cu pereti detasabili cu folie alimentara,adaugam biscuiti si cu ajutorul unei canite,linguri apasam foarte bine astfel incat blatul sa fie uniform.

Dam tava la frigider pana vom pregati umplutura,

Pentru umplutura mixam branza de vaci pana devine cremoasa,adaugam zaharul pudra,esenta si mai mixam pana ce se topeste zaharul,

Adaugam frisca mixata,amestecam bine dupa care adaugam gelatina pregatita conform instructiunilor de pe plic(eu folosesc apa cat sa acopere granulele)amestecam bine.

Turnam compozitia in tava,niveam si dam la rece 2 ore,

Pentru jeleu-intr-o cratita adaugam compotul de struguri(fara fructe)si punem pe foc sa se incalzeasca putin.

Intre timp pregatim gelatina conform instructiunilor de pe plic,adaugam peste siropul caldut,amestecam bine lasam cca 3 min la temperatura camerei(pana incepe sa se inchege)

Scoatem tava de la frigider si adaugam deasupra struguri(din compot)si turnam siropul deasupra

Dam din nou la frigider pana ce se intareste  bine.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu jeleu de struguri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]