Cheesecake cu sos de capsuni

de Oana in Prajituri, 17 Sep 2010 | 6643 vizualizari

 

Fin, gustos, rafinat, un desert rapid!

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 200 g biscuiti
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri cacao
  • 150 g unt
  • Umplutura:
  • 500 g branza grasa de vaci
  • 250 g smantana lichida
  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • esenta de rom
  • Glazura:
  • sos de capsuni sau gem/dulceata de capsuni
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu sos de capsuni:

Biscuitii se sfarama la robot, se amesteca cu zaharul, cacao si untul topit si racit. Se amesteca si se toarna compozitia intr-o forma de tort cu pereti detasabili, se preseaza bine cu lingura sau cu mana.

Pentru umplutura, se amesteca in vasul de la robot toate ingredientele, pana se obtine o compozitie cremoasa. Se toarna peste blatul de biscuiti si se coace la foc mic pana se rumeneste usor deasupra. Se lasa apoi la racit, se indeparteaza inelul si se pune la frigider cel putin o ora. Se unge cheesecake-ul cu sosul de capsuni, se poate decora cu frisca si capsuni proaspete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu sos de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]