Chifle cu cascaval

de adry88 in Piine, 27 Feb 2013 | 3489 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g faina
  • 100 g unt
  • 1 lingura sare
  • 100 g cascaval
  • 50 g drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 1 pahar iaurt
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle cu cascaval:

Amestecam faina cu sarea si cascavalul dat prin razatoare,(am oprit o feliuta)facem o gaura in mijloc adaugam drojdia dizolvata in putina apa calduta, adaugam zaharul si 1 lingura de faina si amestecam, acoperim si lasam la dospit cca 15 minute

Adaugam untul moale  si iaurtul si incepem sa framantam, daca este nevoie mai adaugam apa calduta, acoperim si lasam la dospit 1 ora

Cand a crescut impartim coca in bucati egale,le asezam in tava,acoperim si mai lasam la dospit 20 minute,

Ungem cu oul amestecat cu 2 linguri de lapte si intre ele am adaugat cate o feliuta de cascaval,dam tava la cuptor pana se rumenesc frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Koulouria Thessalonikis (covrigi din zona Salonic)