Chiftele cu ceapa

de Lau in Vita, 6 Ian 2017 | 6541 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • Chiftele
  • 500 g carne tocata vita
  • 1 ou
  • 5 catei usturoi
  • 4 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • Marinata
  • 4 cepe
  • 150 ml apa
  • 150 ml otet
  • Sos
  • 200 g maioneza
  • 100 g smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu ceapa:

Marinata. Curatam ceapa, o spalam, dupa care o taiem solzisori, o punem intr-un bol, peste care adaugam apa si otetul. Lasam la marinat cateva ore.

Chiftelele. Intr-un bol, adaugam carnea tocata, oul batut, usturoiul pisat si restul de ingrediente dupa gust; amestecam bine, dupa care cu mainele umede, formam chiftelele pe care le prajim in uleiul incalzit.

Le scoatem pe un servetel absorbant.

Intr-un bol, adaugam maioneza, ceapa scursa de zeama (eu am pus-o intr-o strecuratoare 10 min si am presat cu mana) smantana, sare, amestecam bine, dupa care adaugam chiftelele reci.

Se poate servi imediat, dar parca e mai buna, dupa ce sta la frigider cateva ore:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 500 lei
1799.99 lei
1299.99 lei

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (15)

Lau 1

07.01.2017, 10:34

multumesc

dantes 1

07.01.2017, 11:08

Bune!

Lau 1

07.01.2017, 16:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu nucă - Super delicioase și extra rapide

pe 18.10 la 13:57

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

pe 18.10 la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]