Chiftele cu dovleac si branza

de anomisana in Aperitive / Garnituri, 9 Aug 2012 | 4477 vizualizari

 

Si daca tot m-am apucat de chiftele, mi-am zis sa folosesc si dovlecii din frigider, asa ca va mai propun o varianta, de data asta cu dovleci, vinete si branza.

 

INGREDIENTE

  • 200 g vinete
  • 300 g dovlecei
  • 150 g branza (eu am pus cas de oaie si burduf, dar puteti pune ce aveti prin frigider)
  • 2 oua
  • 100 g faina
  • 70 ml lapte
  • usturoi
  • sare, piper alb
  • coriandru
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu dovleac si branza:

Am dat pe razatoare branza, dovleceii, vanata si usturoiul. Am batut ouale, am adaugat laptele si faina apoi am omogenizat bine. Am adaugat dovlecii si vanata. La sfarsit am adaugat branza si am potrivit de sare si piper. Am pus cu lingura compozitie in tigaie si am prajit pe ambele parti.   Alaturi am facut un sos simplu din iaurt, smantana, marar verde si usturoi.

TIPS-URI

1

Intotdeuna scot chiftelele pe hartie absorbanta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu dovleac si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele din carne amestec pui si porc