Chiftele de dovlecei

de oanapl in Mancaruri de legume, 14 Ian 2018 | 4450 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei mici
  • 1 morcov
  • 1 cățel usturoi
  • 2 fire ceapă verde
  • 1 ceapă galbenă
  • 100g cașcaval
  • 2 ouă
  • 100 g făină
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prăjit
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de dovlecei:

Dovleceii curățati, trecuți prin răzătoare și presărați cu sare îi lași 10 minute într-o strecurătoare, apoi îi storci bine de apă. Adaugi morcovul dat pe răzătoare mică și scurs de zeamă, ceapa verde tăiată rondele și ceapa galbenă tocată mărunt ouăle, cașcavalul dat pe răzătoare, usturoiul, făina, sare si piper.
Amesteci bine și mai adaugi făină, dacă amestecul e prea lichid.
Încingi uleiul și iei cu lingura mici cantități de compoziție, pe care le pui în tigaie. Le scoți pe șervete de hârtie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]