Chiftele de pangasius

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 22 Mar 2016 | 4476 vizualizari

 

O reteta care am gasit-o pe internet si care mi-a placut foarte mult.
Pozele finale sunt facute de sef expert Merisor :)) :-*

 

INGREDIENTE

  • 6 file de pangasius
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • 1//2 legatura de marar
  • 2-3 linguri de faina
  • piper/cardamom,sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pangasius:

Bucatile de peste se condimenteaza pe ambele parti si se dau prin masina de tocat (eu nu am si am dat o parte prin blenderul Oster, dar il face pasta si o parte l-am taiat mai marunt).

Ceapa se taie mai marunt, morcovul il dam pe razatoarea mare,iar mararul il tocam marunt si amestecam cu pestele si oul.

Se pune faina cat sa lege putin compozitia.

Se formeaza chiftelutele,se trec putin prin faina si se pun la prajit in ulei incins.

Se scot pe un servet de hartie pentru a absorbii excesul de ulei.

Se servesc calde.

TIPS-URI

1

se pot servii cu diverse sosuri

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pangasius" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de peste