Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Bya Ralu in Porc, 17 Iun 2015 | 12109 vizualizari
9
Bucataras Suprem
Taguri: chiftele, porc, pesmet, carne tocata, retete Porc
Se amesteca carnea tocata, cu oul, condimentele, mararul tocat marunt si pesmetul.
Se formeaza chiftelutele, se dau prin pesmet si se pun la prajit in ceaun in ulei incins.
Se scot pe un servet de hartie pentru a absorbii grasimea in exces.
de Rocsi 9
de Bucataras 6
de lilik 1
de Denissa 1
Micutza Luana 1
buna idee iubi
Ksenya 1
ce fain arata...
Bya Ralu 1
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 08:47
pe 27.04 la 19:29
pe 26.04 la 22:27
pe 25.04 la 09:05
pe 25.04 la 08:41
3 comentarii
2 comentarii
3 voturi
2 voturi
MotanLaOale
vasimur
Sidy
RODIMUR
anuta 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 8
2000 puncte
Valclaudia 9
107 puncte
vasimur 4
81 puncte
RODIMUR 8
56 puncte
MotanLaOale 8
49 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!