Chiftele La Cuptor

de Valyvalentyna in Porc, 31 Ian 2015 | 5335 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr carne tocata amestec,
  • 3 feli de paine inmuiate in lapte,
  • 4 catei de usturoi,
  • 1 legatura de marar,
  • piper, sare,
  • 3 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele La Cuptor:

Int- un vas mai mare punem carnea tocata, sarea, piperul, painea scursa, mararul tocat si usturoiul pisat toate ingredientele amestecam bine compozitia si cu mainile umede formam chiftelele pe care le punem in tava{tapetata cu hirtie de copt sau unsa cu ulei si le bagam la cuptor preincalzit la 180 de grade pina se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele La Cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]