Chiftelute

de Krystyan Trendy in Aperitive / Garnituri, 14 Dec 2013 | 4005 vizualizari

 

ies 45-50 chiftelute

 

INGREDIENTE

  • carne tocata 900 g amestec vita si porc
  • 10 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • marar
  • 1 felie de paine
  • 2 oua
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute:

Amestecam carnea tocata cu sare,piper,oua , usturoiul curatat si zdrobit  , painea trecuta prin apa si scursa bine si marar (spalat in prealabil) tocat marunt.

Intr-o tigaie mai inalta punem uleiul la incins .

Formam din compozitia de chiftele bilute de marimea unei nuci .

Pentru a nu se lipi de maini ,punem apa calduta sau ulei intr-un bol micut.

Punem chiftelutele la prajit si cand sunt rumenite, le scoatem cu o strecuratoare pe un servet de hartie intr-un castron .

TIPS-URI

1

puteti adauga cartof ras si/sau dovlecel ras

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]