Chiftelute cu sos

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri cu carne, 25 Iun 2016 | 5099 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 de chiftelute
  • 2 cepe albe
  • o legatura de ceapa verde
  • cativa catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • 200 ml suc de rosii/bulion
  • 300 ml apa ori supa de legume
  • Pepene murat pentru servit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu sos:

Se pregatesc chiftelutele asa cum va doriti.

O sugestie o gasiti aici Chiftelute cu susan.

Se toaca ceapa si usturoiul si se calesc in ulei pana devin translucide.

Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se adauga chiftelutele si apa/supa de legume.

Se fierb pana sunt bine patrunse, iar apoi se adauga sucul de rosii/bulionul.

Se continua fierberea pana sosul format ajunge la consistenta dorita.

Se servesc cu pepene murat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

ieri la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parjoale din piept de pui cu sos