Cotlete ca in " Hateg"

de brunetica in Mancaruri cu carne, 14 Noi 2011 | 3486 vizualizari

 

O mancare foarte delicioasa si satioasa. Dragi bucatarasi am facut foto la cartea cu reteta pentru a va arata si voua cartea mea. Imi cer mii de scuze , nu vreau sa fie o confuzie. Am rescris reteta exact cum am facut-o eu, cuvant cu cuvant , dar vad ca nu o pot modifica.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. cotlete de porc
  • 50 g. kaizer 
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 2 rosii
  • 150 ml. ulei de masline
  • sare
  • boia picanta
  • patrunjel
  • 100 g. smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete ca in " Hateg":

Am prajit cotletele in uleiul incins de masline.

Am curatit ceapa , am taiat-o marunt,  am  calit-o  in ulei cu kaizerul taiat felioare.

Am taiat  rosiile felii , ardeii fideluta si le-am adaugat peste ceapa si slaninuta.

Am presarat  sare si boia dupa gust si inabusi totul 25 minunte la foc mediu.

Dupa ce s-au inmuiat toate legumele int-o tava am format un pat de legume peste care am adaugat cotletele , samatana  , am mai pus un rand de legume si am  dat totul la cuptor pentru 25 minunte.

Patrunjelul ii sporeste savoarea.

 

TIPS-URI

1

eu nu am pus carnati pentru ca mi sa parut prea greoaie mancarea  si servindo seara am zis sa nu ne cada greu.

2

cand am scos tava am presarat cu patrunjel

3

le-am tinut un pic mai mult la cuptor cam 35 minunte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete ca in " Hateg"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

brunetica 1

17.11.2011, 07:47

mena29 1

17.11.2011, 20:34

Ce buna o fi fost

brunetica 1

19.11.2011, 11:33

da Mena chiar ca o reteta buna, nu ma asteptam sa fie asa de buna

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Pui intreg la cuptor cu garnitura de cartofi cu ceapa