Chiftelute cu susan la cuptor

de adela1981 in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2012 | 4717 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata porc ( vita, pui, peste, etc.)
  • 3 felii franzela
  • 1 catel usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • verdeata ( marar, patrunjel)
  • sare, piper
  • susan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu susan la cuptor:

  Feliile de franzela se inmoaie in apa si se stoarce, apoi adaugam la carne. Ceapa se curata si se  da pe razatoare ( ochiul mic), pisam usturoiul si adaugam la carne. Adaugam oul batut, verdeata tocata, sare si piper dupa gust, apoi amestecam foarte bine. Se formeaza chiftelutele, se dau prin susan, apoi se aseaza pe o tava cu hartie de copt si se coc in cuptorul incins. Simplu si delicios!!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu susan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Lau 1

05.05.2012, 12:11

foarte bune

iry-gabriela 1

05.05.2012, 16:03

jolygina 1

06.05.2012, 11:14

da da bune si eu fac sunt asa de consistente

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]