Chiftelute de dovlecel

de La Ancuta in Mancaruri de legume, 19 Sep 2010 | 4823 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mai mare
  • 1 ou
  • 6 catei de usturoi
  • faina cat cuprinde
  • 50 g branza (eu am folosit branza framantata)
  • sare,
  • piper
  • ulei pentru prajit  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecel:

Se curata dovlecelui si se scot semintele.

Se de pe razatoarea cu ochiuri mari

Se pune putina sare si se lasa 10 minute ca sa-si lase zeama.

Se stoarce si se amesteca cu oul, branza, usturoiul si faina cat cuprinde. Se condimenteaza cu sare si piper.

Se pun cu lingura in tigaie si se prajesc in uleiul incins.

Se scot pe o farfurie cu hartie absorbanta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de cartofi cu sos de rosii