Chiftelute de pangasius

de Criss in Peste, 3 Dec 2011 | 7302 vizualizari

 

Mie imi place tare mult pestele si in ciuda a tot ce am citit despre pangasius, imi place acest peste.
Pangasius este un peste destul de gras si nu prea agreat de cei ai casei. Dar varianta aceasta de chiftelute le este pe plac si baietilor. La Auchan am gasit pangasius maruntit, ideal pentru chiftelute.

 

INGREDIENTE

  • 500 g pangasius maruntit.
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • 1ou
  • 1 felie de paine
  • sare, piper
  • 2-3 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pangasius:

Am pus toate ingredientele intr-un bol (in afara de faina) si le-am mixat cu mixerul verticat. A rezultat o compozitie destul de moale in care am adaugat faina si am amestecat cu lingura sa se incorporeze toata faina.

Am modelat chiftelutele si le-am prajit in ulei incins.

 Se scot pe hartie absorbanta sa se scurga surplusul de ulei.

Le-am servit cu o salata si cartofi cu cascaval la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pangasius" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

gaby_gabytza 1

03.12.2011, 11:46

ce bine arata

Lau 1

03.12.2011, 17:10

arata bine

Criss 1

05.12.2011, 05:26

Multumesc dragele mele.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de cod cu pilaf de ardei(Pataniscas de bacalhau com arroz de pimentos)