Chiftelute de peste cu cartofi nature

de Pasiune pentru bucatarie in Pangasius, 18 Oct 2011 | 9180 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Chiftele:
  • 800 g peste
  • 1 felie paine
  • 1 cartof mediu
  • 1 ceapa
  • 4-5 catei usturoi
  • Sare,piper
  • Patrunjel uscat/verde
  • Cartofi nature:
  • 600 g cartofi
  • 70 g unt
  • ½ legatura patrunjel
  • Sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de peste cu cartofi nature:

Chiftele

Carnea de peste se trece prin masina de tocat sau in robotul de bucatarie si se marunteste. Ceapa si usturoiul se toaca marunt,cartoful se da pe razatoare,painea se inmoaie in apa,apoi se scurge si se faramiteaza. Carnea de peste se amesteca cu restul ingredientelor si se condimenteaza dupa gust.

Din compozitia obtinuta se formeaza bilute care se trec prin faina si se prajesc in ulei incins, la foc mediu pentru a se patrunde bine.

Cartofi nature:

Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete. Se fierb in apa cu sare pana se inmoaie putin( sa intre furculita) dar sa nu se faramiteze. Se scot intr-un blo si se amesteca cu sare,piper,patrunjel tocat si untul taiat cubulete.

Chiftelutele se servesc alaturi de cartofi nature sau alte garnituri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de peste cu cartofi nature" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]