Chiftelute de pui

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 19 Dec 2011 | 4899 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  600 g piept de pui
  • 1 ardei
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 3 felii de paine
  • 2 linguri pesmet
  • 1 ou
  • 4 catei usturoi
  • Patrunjel
  • Sare,piper
  • Susan, seminte de in,1 lingura pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pui:

Carnea de pui se toaca in robotul de bucatarie sau se trece prin masina de tocat carne. Se marunteste ardeiul, morcovul,ceapa si usturoiul in robot si se amesteca cu carnea tocata. Se adauga paine inmuiata in apa si stoarsa bine si un ou batut. Se omogenizeaza bine pasta si se adauga 2 linguri de pesmet, patrunjel tocat si condimente.

Din compozite se formeaza chiftelute cu mainile unse cu ulei. Fiecare chifteluta sa trece prin amestecul de susan, seminte de in si pesmet. Chiftelele se pot trece doar prin pesmet.

Intr-o tigaie adanca se incinge 300-400 ml ulei si se rumenesc chiftelele la foc mediu, apoi se scot pe servetele pentru a elimina surplusul de grasime.

Se pot servi simple, ca aperitiv sau cu sos de rosii.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parjoale moldovenesti