Chiftelute de pui cu ciuperci si cascaval

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 1 Aug 2010 | 5879 vizualizari

 

sant grozave .......................sant cu ciuperci,favoritele mele

 

INGREDIENTE

  • 300 g ciuperci champinion
  • 400 g carne tocata pui
  • 150 g cascaval ras
  • 3oua
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • usturoi
  •  faina alba
  • 2 linguri de pesmet-optional
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pui cu ciuperci si cascaval:

Se amesteca bine carnea tocata de pui cu ciupercile tocate si ele se pune sare ,piper ,usturoi pisat bine,ouale,patrunjel verde si cascavalul ras.

Se amesteca bine toate iar daca compozitia este prea moale se pun 2 linguri de pesmet ,asta daca doriti.

Se fac chiftelutele se dau prin faina alba (vor fi mai rumene prin faina) si se prajesc pe amble parti in ulei foarte bine incins .

Se servesc cu garnitura sau simple ca si aperitiv cu o salata

Daca folositi ciuperci din conserva  nu vor fi asa inchise la culoare,cele proapete isi schimba culoare mai ales daca sant tinute 2 -3 zile

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu cascaval Sofia si broccoli