Chiftelute din carne cu ceapa verde si cascaval

de Dulciuri cu Georgiana in Porc, 25 Feb 2018 | 6456 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata porc-vita
  • 2 oua
  • 50 g cascaval
  • 3-4 fire ceapa verde
  • sare,piper,boia dulce, cimbru,praf de usturoi
  • 2 cartofi mici
  • ulei pentru prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din carne cu ceapa verde si cascaval:

Fierbem cartofii.

Amestecam carnea cu ouale, firele de ceapa verde tocate, mirodeniile, cartofii zdrobiti si cascavalul ras. Am folosit de la ceapa numai partea verde.

Formam bilute si le prajim in uleiul incins. Scoatem chiftelutele de la prajit intr-un vas cu hartie de bucatarie pentru a absorbi grasimea.

Foarte bune si ca aperitiv si ca fel principal alaturi de o salata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din carne cu ceapa verde si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]