Chiftelute din naut

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2013 | 5198 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g de naut
  • 1 ceapa,
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • patrunjel, marar
  • 1 lingurita de chimen macinat
  • ½ lingurita de curcuma(turmenic)
  • 1 lingurita de boia dulce
  • Sare, piper
  • Ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din naut:

 Nautul se pune cu o seara inainte la inmuiat in apa rece. A doua zi se scurge bine de apa si se va mixa in robot impreuna cu ceapa, patrunjelul, marar, usturoiul, ceapa verde.

Trebuie sa rezulte o pasta consistenta. In aceasta vom adauga condimentele: chimenul macinat, curcuma, boia dulce, piper si vom gusta de sare. Daca sunt prea apoase adaugam si doua felii de paine fara coaja.

Incingem uleiul si format chiftele pe care le vom praji, se scot si se lasa in asteptare, acestea se pot servi atat reci cat si calde. Se pot servi cu diferite sosuri dupa preferinat fiecaruia(de usturoi, Bechamel, Ketch-up, sau sos dulce-acrisor).

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din naut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

nico15 1

13.04.2013, 20:49

Multumesc multtttttttttttttt.
Poop,
Nico

MotanLaOale 1

13.04.2013, 21:06

Bun bun

Rocsi 1

13.04.2013, 21:27

Arata bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

ieri la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

ieri la 10:27

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

pe 08.10 la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]