Chiftelute din peste

de elena001 in Peste, 10 Iun 2013 | 11790 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata de peste(amestec de babusca,crap si caras)
  • 1 morcov
  • 3 cartofi mari
  • 1 ceapa verde
  • 2 fire de usturoi verde
  • 2 oua
  • faina de malai
  • sare,piper,marar,patrunjel dupa gust
  • ulei pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din peste:

Se da prin razatoarea mica cartoful si morcovul pe care i-am curatat si i-am spalat inainte, si se lasa 5 minute pt a-si lasa zeama.

Dupa ce si-au lasat zeama se storc bine in mana si se pun intr-un alt vas curat.

Se ia un vas mare si se pune carnea tocata,cartofii cu morcovul,ceapa si usturoiul tocate,ouale,sarea,piperul,mararul,patrunjelul dupa gust si le amestecam bine cu mana.

Punem faina de malai pe masa(cam 2 pumni de faina de malai) si incepem sa formam bilute din compozitie pe care le tavalim in faina de malai.

Le prajim in mult ulei iar apoi le punem pe un servet pt a se absorbi uleiul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele din peste cu sos si piure de cartofi...