Chiftelute la cuptor

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 20 Aug 2014 | 15460 vizualizari

 

E mai racoare afara,deci merge sa dau drumul la cuptor...

 

INGREDIENTE

  • 250 g carne de porc tocata ( un pic mai grasa)
  • 250 g carne de vita tocata
  • 2 felii de paine inmuiate in lapte
  • 2 oua
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute la cuptor:

Tocam carnea, vita si porc, adaugam ceapa taiata marunt si painea inmuiata in lapte si stoarsa ( nu foarte mult ) si omogenizam.

Adaugam piper si sare dupa gust, apoi cele doua oua si verdeata tocata marunt.

Dupa ce am omogenizat bine tot amestecul, formam ''perisoare'' sau chiftelute, le dati forma care vreti.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin ulei asezam gogoselele formate, dam tava la cuptor la foc mediu cca 1 ora.

Se servesc atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute la cuptor