Chiftelute marocane (de cartofi)

de CaroleCuisine in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2012 | 5398 vizualizari

 

Niste chiftelute foarte gustoase dar si foarte calorice,asa ca le vom pregati mai rarut! :)

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi maricei
  • 3 oua
  • patrunjel
  • 2 catei de usturoi pisati
  • sare,piper
  • paprika
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute marocane (de cartofi):

Fierbem cartofii in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, ii punem intr-un castron si ii sfaramam cu furculita. Adagam apoi un ou, patrunjel, sare, piper, paprika si usturoiul. Formam chiftelutelele, le trecem prin ouale batute si faina iar apoi le prajim. Le scoatem pe un prosop absorbant si servim.

POFTA BUNA

TIPS-URI

1

Cel mai bine ar fi sa le faceti mai groase si rotunde(ca niste mingiute) pentru ca in acest fel nu se vor desface la prajit.Vor ramane frumoase si rotunde

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute marocane (de cartofi)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute picante de cartofi