Chiftelute picante de cartofi

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2013 | 17370 vizualizari

 

By Miha >:D

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 50 gr unt
  • 1\2 ceapa
  • 4 catei usturoi
  • 2 linguri faina
  • un ou
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute picante de cartofi:

Curatam cartofii de coaja si ii fierbem in apa rece cu sare.Cand s-au fiert ii scurgem de apa si ii amestecam cu untul moale la temperatura camerei.

Pireul astfel obtinut il amestecam cu oul,ceapa curatata de coaja,spalata si tocata marunt,usturoiul curatat si pisat,sare,piper,patrunjelul spalat si tocat marunt si faina.

Amestecam totul bine.

Din aluat facem bilute trecute prin faina pe care le prajim in ulei incins pana se rumenesc frumos .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute picante de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

- Andreea - 1

30.08.2013, 22:33

Da ... Dar vinovata e Miha ... Asa bine aratau chiftelutele facute de ea incat nu am rezistat sa nu le incerc !!!

diaconta 1

01.09.2013, 16:49

cat de bine pot sa arate

- Andreea - 1

01.09.2013, 17:40

Multumesc Dia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parjoale din cartofi si cascaval