Ciocanele de pui aromatizate si coapte in punga

de Panacris in Pui, 18 Apr 2016 | 5575 vizualizari

 

Simplu și la îndemână oricărui începător în ale bucătăreli;) 

 

INGREDIENTE

  • Ciocănele de pui 20 bucăți,
  • Sare de mare cu oregano,
  • cimbru,
  • rozmarin 2 linguri,
  • Boia de ardei dulce 2 linguri,
  • Amestec de piper alb, negru, roșu și coriandru 1 lingură,
  • Ulei de măsline 2 -3 linguri,
  • Pungă pentru coacere 1 bucată.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui aromatizate si coapte in punga:

Ciocănele se pun în punga pentru coacere, se adaugă toate mirodeniile, inclusiv uleiul de măsline,  apoi se masează ușor pe din afara pungii , că să se înglobeze toate ingredientele ;) apoi se sigilează punga, se înțeapă din loc, în loc, se dă la gătit în cuptroul preîncins cca. 35 de  minute la 180 grade, adică foc mediu. Punga cu ciocănele se scoate  din cuptor, se desface cu atenție ca să nu vă ardeți cu aburul emanat ;), se savurează cu garnitura preferată și salată de sezon ;) Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui aromatizate si coapte in punga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui din piept de pui la tigaie, cu cus-cus in unt si sos caramelizat