Ciocanele de pui la cuptor

de Aletta in Mancaruri cu carne, 28 Mai 2015 | 4596 vizualizari

 

Am pregatit aceste ciocanele azi pentru masa de pranz,

Langa am avut ca garnitura piure de cartofi si salata de castraveti.

Eu va las reteta si voi puteti gati ca garnitura orice va pofteste inima.

O reteta banala poate,dar am vrut sa va impartasesc aceasta reteta.

 

INGREDIENTE

  • 800 g ciocanele de pui
  • vegeta
  • 50 ml ulei
  • patrunjel uscat
  • busuioc
  • oregano
  • punga de copt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui la cuptor:

Mod de preparare : Am trecut ciocanelele sub un jet de apa rece, le-am pus pe un servetel uscat pana am amestecat toate condimentele.

Intr-o punga de copt care se gasesc la DM, se pun ciocanelele, uleiul si condimentele amestecate.

Se scutura punga ca sa ajunga in toate partile apoi se pune la cuptor pentru 45 minute.

Dupa aceea, cu o scobitoare se fac cateva gauri in punga daca vreti ca carnea de pui sa devina mai crocanta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]