Ciocanele in aluat

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 13 Mar 2014 | 4145 vizualizari

 

Rapide si gustoase

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocanele de pui
  • 200 gr aluat foietaj
  • Sare
  • Piper
  • Un ou batut pentru uns
  • O lingura de miere
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele in aluat:

Pulpele se curata de piele si se pun la fiert, se scot si se lasa la racit.

Se intinde aluatul si se taie fasie de 1-2 cm, se infasoara pulpele si se pun in tava cu hartie de copt. Se ung cu ou si se dau la cuptor 30 min, la foc potrivit. Se dau cu miere si se mai lasa inca 10-15 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele in aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

kukibella 1

13.03.2014, 11:50

Satisfyyourcravings 1

13.03.2014, 12:33

Interesant!

Bunica 1

13.03.2014, 13:26

Bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de varza cu carne de porc