Ciocanele lipicioase

de iolanda-elena in Pui, 22 Dec 2014 | 3850 vizualizari

 

Sunt un deliciu insist sa le incercati, va promit ca nu veti regreta.

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocanele pui
  • 2 portocale
  • 100 ml bere
  • 4 linguri miere
  • 2 linguri otet balsamic
  • 2 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • ghimbir
  • condimente pentru pui
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele lipicioase:

Asezonam ciocanelele cu condimentul pentru pui, sare si piper. prajim, doar pe jumatate, pana se rumenesc usor. Punem mierea intr-un castron si o subtiem cu otetul balsamic. Adaugam berea, cateii de usturoi pisati, sarea, piperul, ghimbirul si sucul de portocale. Turnam amestecul rezultat in tigaie, peste ciocanele. Le lasam pe foc, pana se caramelizeaza sosul din tigaie.

Noi am servit cu orez( amestecat cu 2-3 linguri de ulei masline)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele lipicioase" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu morcov si busuioc