Ciorba alba de pui

de MyFancyCake in Ciorbe, 30 Ian 2012 | 4727 vizualizari

 

Aceasta ciorba de pui este mai putin obisnuita si nu am intalnit-o prea des pana acum. Reteta o am de la bunica mea si este mai mult o supa de pui acrita cu bors. Este foarte buna si va sfatuiesc sa o incercati.

 

INGREDIENTE

  • pui dupa placere (aripioare, pulpe, spate sau ce va place voua),
  • zarzavat de supa: 3 morcovi, 1 patrunjel, 1 pastarnac, 1 ceapa, 3-4 felii de telina, 
  • 1 legatura de leustean,
  • sare,
  • 1/2 lingurita de zahar,
  • 1 cana de bors,
  • taietei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba alba de pui:

Curatam zarzavatul si il punem la fiert impreuna cu cateva fire de leustean. Cand legumele sunt fierte pe jumatate adaugam puiul si sarea. Cand sunt fierte legumele si carnea strecuram supa. 

In supa obtinuta punem carnea si cateva bucati de morcov (daca va plac), borsul si o punem din nou pe foc. Daca va place mai acrisoara puteti sa mai adaugati bors. Nu uitati sa adaugati si o jumatate de lingurita de zahar. Aceasta va sublinia mai bine aroma borsului.

Dam un clocot, apoi adaugam taietei si mai lasam la fiert 2-3 minute.

Stingem focul si punem restul de leustean tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba alba de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui