Ciorba cu perisoare

de vero_closca in Ciorbe, 1 Apr 2010 | 4009 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g carne tocata
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 mana fasole verde
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 2 rosii bine coapte
  • 50g orez
  • 1 ou
  • 700 ml bors fiert separat
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare:

legumele(fara rosii) se curata,se spala,se taie in cubulete si se pun la fiert in 2,5 l apa.orezul se pune la inmuiat in apa calduta apoi se amesteca cu carnea,oul,mararul tocat fin,sare si piper dupa gust.cand legumele sunt aproape fierte,se formeaza perisoarele cu mana umeda si se pun la fiert in oala cu legume,la foc mic.cand sunt fierte perisoarele,se adauga pasta de tomate,rosiile decojite si taiate marunt,borsul,sare dupa gust si se lasa sa mai fiarba 5 minute.

este foarte buna fierbinte!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors cu perisoare