Ciorba cu broccoli si mazare, de post

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 15 Dec 2020 | 4677 vizualizari

 

  Atat de simplu de preparat, dar atat de bogata in gust si vitamine !!!! Alergam dupa retete cat mai complicate. Este timpul sa savuram legume !!! Este timp si pentru curatenie interioara !!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov mare
  • 1 ceapa
  • 1 buc praz
  • 1 gogosar
  • 1 ardei iute mic
  • 2 rosii
  • 2 cartofi
  • 1 pahar mazare verde-congelata
  • 1 mana mare de broccoli congelat
  • 4 linguri ulei
  • otet mere-optional
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu broccoli si mazare, de post:

  1. Curatati si spalati legumele.
  2. Ceapa se toaca marunt, gogosarul se taie patrate. Cartofii se taie cuburi.
  3. Morcovii se taie jumatati de rondele.
  4. Sotati usor in ulei ceapa, gogosarul si morcovul.
  5. Turnati deasupra 2 l apa calda[pentru a grabi procesul de preparare ].
  6. Puneti la fiert cartofii si sarati.
  7. Dupa 15 minute se pun la fiert ingredientele verzi: broccoli, mazare + prazul; si ardeiul iute tocate.
  8. Tot acum se adauga in oala rosiile tocate marunt.
  9. Dupa un clocot gustati zeama si o sarati sau acriti daca este nevoie.
  10. Presarati la servire peste ciorba frunzulite de patrunjel verde.
  11. Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Puteti p[une si alte legume daca aveti la dispozitie , Gulie , conopida , Etc .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu broccoli si mazare, de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de spanac