Ciorba cu oase de porc si usturoi verde

de sasha in Ciorbe, 27 Apr 2013 | 4771 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oase de porc
  • 2 legaturi usturoi verde
  • 1 capatana usturoi
  • 2 cepe
  • 2 morcovoi
  • 1 pastarnac
  • 1 telina
  • 3 cartofi
  • 1 cescuta mica orez
  • 1 legatura leustean
  • 4 rosii
  • 20 g siprale
  • sare
  • otet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu oase de porc si usturoi verde:

Punem osele la fiert in 3 L apa clocotita . Curatam legumele si le taiem rondele,ceapa taiata marunt. Rosiile le oparim si le curatam de coaja. Din capatana de usturoi facem mujdei, legaturile de usturoi de taiem marunt si le adaugam in mujdei si mai amestecam bine. Luam spuma de la oase, adaugam legumele, orezul, si rosile, le lasam sa fiarba.  Cand  legumele sunt intre/fierte mai adaugam 500 ml apa calda. Gusatam de sare, apoi adaugam spiralele.  Cand spiralele s-au fiert ,acrim putin ciorba cu otet , lasam sa mai fiarba inca 2/3 minute si stingem. Adaugam ouale batute, mujdeiul si leusteanul!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu oase de porc si usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba din oase de porc acrita cu zeama de varza