Ciorba cu perisoare

de mihasara in Ciorbe, 26 Sep 2012 | 5096 vizualizari

 

Este ciorba mea preferata:)

 

INGREDIENTE

  • ·3 cepe
  • ·1 dovlecel
  • ·200 g telina
  • ·2 ardei grasi sau capia rosii
  • ·2 ardei grasi verzi
  • ·4 morcovi
  • ·500 g carne tocata
  • ·100 g orez
  • ·1 ou
  • ·3 rosii
  • ·1 lingura pasta de tomate
  • ·1 bors magic
  • ·100 g mazare boabe
  • ·100 g fasole verde
  • ·100 g varza tocata fin
  • ·leustean
  • ·1 plic "Bors Magic cu legume'' de la Knorr
  • ·sare
  • ·putin piper
Portii: 15
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare:

1.      Curatam si spalam legumele.

2.      Le taiem cubulete si le punem la fiert intr-o oala cu 6 litri de apa, mai putin rosiile.

3.      Cand sunt legumele pe jumatate  fierte, adaugam rosiile taiate cubulete.

4.      Intre timp pregatim compozitia de perisoare si anume: amestecam carnea tocata cu orezul, putina sare, putin piper, cu un ou crud si cu putina verdeata.

5.      Ne umezim mainile cu apa sau ulei si formam niste mici bile.

6.      Modelam toata carnea si incepem sa le punem in ciorba noastra care clocoteste.

7.      Dupa aproximativ 20 de minute adaugam plicul de bors, mai lasam sa fiarba 5 minute si inchidem focul.

8.      Tocam verdeata si presaram peste ciorba. 

 

TIPS-URI

1

Eu folosesc intotdeauna Bors Magic cu legume de la Knorr.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare