Ciorba cu perisoare de pui (Multicooker)

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 22 Mai 2014 | 4089 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru ciorba avem nevoie de:
  • 2 rosii mari
  • doi cartofi
  • un morcov
  • un pastarnac
  • o bucata de telina
  • o ceapa uscata mare
  • un ardei gras rosu
  • un ardei gras verde
  • o legatura de ceapa verde
  • sare dupa gust
  • o lingura cu ulei
  • 700 ml bors de putina
  • o lingura cu bulion/suc de rosii
  • cateva fire de leustean si patrunjel proaspete
  • Pentru perisoare avem nevoie de:
  • 500 gr piept de pui dezosat
  • 1 ou
  • sare si piper dupa gust
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare de pui (Multicooker):

Legumele se toaca marunt si se pun la fiert in vasul multicooker-ului, folosind programul BOIL. Cand incepe sa dea in clocot, se adauga cartofii taiati cuburi si se continua fierberea pana ce acestia sunt bine patrunsi.

Intre timp pregatim compozitia pentru perisoare. Tocam pieptul de pui, condimentam carnea cu sare si piper dupa gust si adaugam oul, omogenizand ingredientele.

Ciorba o potrivim de gust cu sare, adaugam o lingura cu ulei si apoi, din compozitia de carne, formam perisoarele una cate una, punandu-le in ciorba. Le fierbem pana ce se ridica la suprafata, coloram cu bulion/suc de rosii si acrim cu bors de putina. Dupa ce da intr-un clocot, doua, presaram verdeturile proaspete, tocate marunt. O servim calda. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare de pui (Multicooker)" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare la multicooker