Ciorba cu usturoi si carne de porc

de aalliinnaa07 in Ciorbe, 24 Ian 2013 | 6179 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g muschi de porc
  • 1 ardei rosu
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • 2 linguri orez
  • 6 catei de usturoi
  • zeama de lamaie/otet
  • vegeta
  • smantana pentru servit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu usturoi si carne de porc:

Carnea de porc se taie cubulete si se pune la fiert.Ceapa se toaca marunt si se caleste putin in ulei, se adauga carnea fiarta, ardeiul tocat, morcovul si patrunjelul dat pe razatoarea cu gauri mici,apoi se adauga 3 litri de apa si se lasa sa fiarba putin pe foc.Se adauga orezul si se mai lasa pe foc pana acesta e fiert.La sfarsit se adauga vegeta si sare dupa gust, usturoiul pisat si zeama de lamaie dupa gust.

Se serveste cu smantana.

 

Pofta buna!

 

 

 

TIPS-URI

1

carne de porc, usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu usturoi si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]