Ciorba de cartofi cu piept de pui

de daniastefania in Ciorbe, 20 Sep 2015 | 8570 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 5 cartofi
  • 50 ml sos de rosii
  • 150 ml lapte
  • Sare
  • Ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu piept de pui:

Spalam bine pieptul de pui si il taiem cubulete. Curatam cartofii si morcovii si le taiem cubulete cat mai mici.

 Curatam ceapa si o tocam marunt. Punem putin ulei intr-o oala si cand s-a incins, adaugam pieptul de pui cubulete. Calim  cateva minute. Adaugam ceapa si mai calim 2 minute. Adaugam 3 litri de apa si sare dupa gust. Cand incepe sa fiarba, dam focul la mic si lasam sa fiarba 10 minute. Apoi adaugam morcovii si cartofii. Cand sunt fierte legumele adaugam sosul de rosii si laptele. Gustam si mai adaugam sare, daca e necesar. Lasam sa mai dea ciorba un clocot si luam de pe foc. Servim calda! O ciorbita care e pe placul copiilor. Pofta mare dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (12)

MOKUSKA 1

21.09.2015, 10:16

mirela0911 1

21.09.2015, 10:45

Gherca Daniela 1

21.09.2015, 13:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de dovlecel cu piept de porc afumat