Ciorba de curcan

de izulika in Ciorbe, 26 Apr 2010 | 7263 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 aripi de curcan
  • 3 morcovi
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ceapa mare
  • 2 cartofi de marime medie
  • 2 oua
  • 4 linguri pasta de tomate
  • sare de lamaie
  • 2 linguri orez sau paste
  • leustean verde sau uscat
  • piper
  • delicat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de curcan:

Se spala aripile si se proportioneaza,separat intr-o oala se pune apa la fiert si cand da in clocot se adauga aripile care se lasa la fiert 15-20 de minute si se spumeaza de cate ori este nevoie apoi se adauga ceapa si ardeiul taiate marunt,cartofii si morcovii taiati cubulete.Dupa ce carnea si legumele sunt fierte se adauga cele 4 linguri cu pasta de tomate si cele 2 linguri de orez/paste si se lasa la foc mic pana ce pastele sunt fierte apoi se adauga sarea de lamaie si condimentele dupa gust si se da oala de pe foc.Separat intr-un castron se bat 2 oua ce se amesteca cu ciorba si se adauga in oala amestecand continuu pentru a nu se forma zdrente si se presara leustean verde sau uscat(in caz ca n-aveti de unde lua verde :D )

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu pulpa de porc si afumatura