Ciorba de curcan cu taitei de casa

de ianculubita in Ciorbe, 31 Mai 2011 | 23961 vizualizari

 

Am auzit pe la diversi specialisti,ca pe primul loc in calitatile nutritive si cea mai sanatoasa este carnea de curcan;dupa cum a-ti observat,m-am conformat si am trecut pe carne de curcan,asta pana apare o alta informatie,c-asa-i la noi.

 

INGREDIENTE

  • carne de curcan(eu am avut un tacam)
  • 1ceapa
  • 1morcov
  • 1telina mica
  • 1cutie de rosii
  • 1ardei iute
  • 2oua
  • 1cana de faina
  • sare
  • 1l de bors
  • 1leg.de patrunjel
  • 1leg.de leustean
  • 2cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de curcan cu taitei de casa:

Carnea portionata,spalata,o dau in cateva clocote dupa care o spal si oala bineinteles si o pun din nou la fiert in apa calda;pentru ca fierbe foarte repede,pun si zarzavatul curatat,spalat, taiat sau dat pe razatoare,cartofii taiati in sferturi;dupa ce incepe sa clocoteasca adaug si rosiile zdrobite cu furculita(daca nu sunt taiate) si un varf de lingurita de zahar;las sa fiarba incet,acoperit 20-30min;

in acest timp,fac taiteiii dintr-un ou batut cu putina sare si faina;fac foaie subtire,o rulez si o tai;dupa ce legumele si carnea sunt fierte,adaug borsul fiert in alt vas,condimentez dupa gust,verdeata taiata marunt,cand clocoteste pun taieteiii,cand acestia s-au ridicat la suprafata(semn ca sunt fierti)opresc focul si rastorn oul ramas batut bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de curcan cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors moldovenesc acru