Ciorba de fasole

de stefy_a in Ciorbe, 11 Iul 2016 | 3147 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g fasole uscata alba
  • fidea
  • o ceapa
  • un ardei gras
  • un gogosar
  • un morcov
  • pasta de tomate/bulion
  • cimbru
  • o legatura patrunjel verde
  • cateva fire leustean verde
  • bors
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole:

fasolele se pun la inmuiat in apa cu o seara inainte pt a fierbe mai repede

- se pun la fiert, iar pe timpul fierberii se schimba apa de 2-3 ori, dar se pune tot apa calda in loc.

- taiem ceapa si o calim impreuna cu 3 linguri de pasta de tomate/bulion si se adauga la fiert impreuna cu fasolele

- se taie si celelalte legume si se pun la fiert in oala

- cand fasolele sunt aproape fierte se adauga fideaua

- cand este fiarta si fideaua se adauga borsul,cimbrul si sarea dupa gust si se mai lasa la fiert 10 minute

- se inchide focul si se adauga la final patrunjelul verde si leusteanul spalate si taiate

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de fasole uscată cu ciolan afumat