Ciorba de fasole

de stefy_a in Ciorbe, 11 Iul 2016 | 3102 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g fasole uscata alba
  • fidea
  • o ceapa
  • un ardei gras
  • un gogosar
  • un morcov
  • pasta de tomate/bulion
  • cimbru
  • o legatura patrunjel verde
  • cateva fire leustean verde
  • bors
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole:

fasolele se pun la inmuiat in apa cu o seara inainte pt a fierbe mai repede

- se pun la fiert, iar pe timpul fierberii se schimba apa de 2-3 ori, dar se pune tot apa calda in loc.

- taiem ceapa si o calim impreuna cu 3 linguri de pasta de tomate/bulion si se adauga la fiert impreuna cu fasolele

- se taie si celelalte legume si se pun la fiert in oala

- cand fasolele sunt aproape fierte se adauga fideaua

- cand este fiarta si fideaua se adauga borsul,cimbrul si sarea dupa gust si se mai lasa la fiert 10 minute

- se inchide focul si se adauga la final patrunjelul verde si leusteanul spalate si taiate

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole ardeleneasca