Ciorba de fasole cu afumatura

de mirela0911 in Ciorbe, 18 Ian 2011 | 6594 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole boabe
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 telina 
  • ardei gras rosu, galben
  • 1 buc. afumatura (de care aveti)
  • 500 ml bulion
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu afumatura:

Se pune fasolea de cu seara in apa la inmuiat.

Bucata de afumatura se spala si se pune in apa sa dea cateva clocote dupa care se arunca apa. In oala in care se va face ciorba se pune afumatura in apa sa fiarba cu capac.

Legumele se curata si se taie cubulete. Fasolea se pune si ea in apa sa dea cateva clocote dupa care se arunca apa. Cand carnea e pe jumatate fiarta, se adauga fasolea si celelalte legume (in afara de ardei) si le lasam sa fiarba la foc potrivit cu capac. Spre final se pune si ardeiul (eu am avut ardei de toate felurile pus la borcan pt iarna). Se sareaza dupa gust iar la sfarsit se adauga bulionul si se mai lasa pe foc cateva minute sa dea in clocot. 

Se serveste cu smantana, paine prajita si ceapa rosie cat de multa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

MIUTA 1

19.01.2011, 10:40

Si eu vreau,imi place

Cris2711 1

19.01.2011, 17:36

ioi da si eu vreau dar si cu ceapa rosie

mirela0911 1

19.01.2011, 21:35

multumesc fetele
mersi motan

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de peste lipoveneasca